مواد لازم :
روغن حیوانی یک سوم پیمانه
رازیانه یا زیره ۲ قاشق غذاخوری
شکر نصف پیمانه
آرد (آرد مخصوص نان سنگک) ۴ پیمانه
پکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
روغن برای سرخ کردن
شکر را آماده کنید.
تمام ادویه ها به همراه آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و ۲ مرتبه الک کنید و سپس در یک ظرف گود ریخته و سپس شکر را اضافه کنید و کره ی نرم شده را به ترکیب خمیر شیرینی بژی اضافه کرده و ورز دهید.
در آخر پس از فرم گرفتن خمیر شیرینی بژی، به مقدار یک گردوی متوسط از خمیر شیرینی برداشته و در دست فرم دهید و برای طرح انداختن می توانید از آبکش استفاده کنید که دانه دانه شود روی شیرینی و سپس در یک قابلمه روغن ریخته و زمان دهید تا داغ شود و شیرینی بژی را در روغن سرخ کنید.
در آخر پس از سرخ کردن و سرد شدن شیرینی بژی روی شیرینی را پودر پسته بپاشید و در ظرف سرو بچینید و سپس به همراه یک فنجان نوشیدنی گرم سرو کنید.
برای خرید بژی یا برساق مرغوب با روغن کرمانشاهی به بخش محصولات سایت یا لینک زیر کلیک کنید