این کلوچه خوشمزه که مغزی شده است با خرمای مرغوب جنوب و سرشار از مواد ضد سرطان و مقوی و تضمینی برای سلامت شما و کودکان و عزیزانتان است که ترکیبی از آرد گندم، شکر، روغن گیاهی، گلاب، زعفران و خرما درجه یک می باشد که با گردو ایرانی و یا پودر پسته تزئین می شود.
نان خرمایی کرمانشاه در 3 مدل ساده، گردویی و پسته ای تولید و پخش می شود که نان خرمایی ونوشک در کرمانشاه از مرغوب ترین برند های این زمینه است.
خرید نان خرمایی کرمانشاه برند ونوشک
در مرحله اول در صورت خمیر نبودن خرما شروع به چرخ کردن یا له کردن خرما خواهیم کرد و آن را یکدست آماده سازی می کنیم بصورتی که یکدست شبیه خمیر شود.
کره یا روغن جامد را روی حرارت گذاشته و بصورت مایع در می آوریم و آن را با زعفران و بیکینگ پودر قاطی می کنیم و خوب هم می زنیم.
آرد را الک کرده و به همراه وانیل، کم کم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید و خوب بصورت خمیر در آورده و ورز دهید کامل و در این حین گلاب را نیز اضافه کنید.
پس از آماده شدن خمیر آن را در ظرف مناسبی قرار داده و روی آن را بپوشانید و آن را در جایی خارج از یخچال و در جایی خنک به مدت 1.5 الی 2 ساعت قرار دهید تا جا بیفتد.
در این مرحله خرما نیز حضور خواهد داشت و نقش مهمی ایفا خواهد کرد 🙂
لطفا خمیر را شبیه خمیر نان برنجی که آموزشش رو کامل براتون گذاشتیم لوله کرده و خمیر خرمای آماده شده را درون خمیر گذاشته و گلوله کنید و یا بصورت همان شکلی که مد نظرتان هست در بیاورید که آماده گذاشتن داخل فر شود.
فر را روشن کنید و آن را روی حرارت ۱۷۰ درجۀ سانتیگراد تنظیم کنید و گلوله های نان خرمایی را که آماده شده اند روی سینی بچینید و سینی را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در طبقه ی میانی فر قرار دهید و زمانی که رنگ شیرینی خرمایی طلایی شد، میتوانید سینی را از فر خارج کنید.
برای تزئین شیرینیها میتوانید روی آنها را با پودر پسته، با گردو، با کنجد و .. بپوشانید. اجازه دهید نان خرمایی خنک شده تا آماده ی سرو شوند.
نوش جان 🙂
این سوغات مقوی شهر کرمانشاه که دوستدار سلامت شما و عزیزانتان است را به 3 مدل نان خرمایی ساده، نان خرمایی گردویی و نان خرمایی پسته ای پخت کرده اند که می توان طعم به یاد ماندنی آن را در برند ونوشک احساس کرد.
برای خرید نان خرمایی ونوشک با بهترین کیفیت به قسمت محصولات سایت یا لینک زیر مراجعه فرمایید