نان شکری یا نان گندمی یکی دیگر از شیرینی های خوشمزه استان کرمانشاه است و شباهت فراوانی با نان برنجی کرمانشاه دارد که می توان تفاوت مهم آنرا در آرد گندمی که برای نان شکری استفاده می شود و آرد برنجی که برای نان برنجی استفاده می شود نام برد.
نان شکری یا نان گندمی از شیرینی های سنتی این استان کرمانشاه به حساب می آید و بهترین نوع این شیرینی مدلیست که مجموعه ونوشک با روغن کرمانشاهی برای شما تهیه و تولید کرده است.
در مقالات قبل شما را با طرز تهیه نان برنجی کرمانشاه، نان خرمایی کرمانشاه ، کاک کرمانشاه و همچنین بژی کرمانشاه آشنا کردیم و در این مقاله جذاب شما را به طرز تهخیه شیرینی خوشمزه نان شکری کرمانشاه آشنا خواهیم کرد.
در مرحله اول و در ابتدا روغن کرمانشاهی را روی شعله گذاشته که مایع شود و با تخم مرغ ، پودر قند مخلوط کنید.
اسانس هل گلاب و زعفران را نیز به مواد مرحله قبل اضافه کنید و با هم مخلوط می کنیم و با همزن بصورت کامل یکدست می کنیم.
پس از یک دست شدن مایع به آرامی آرد را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. دقت کنید اگر احساس کردید که آرد کم است مقداری آرد اضافه کنید به حدی که خمیر به دستتان نچسبد و حاصل کار یک خمیر لطیف و یکدست باشد.
تبریک میگم خمیر آماده است و آن را نیم ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا داخل فر گرم شود و آماده قرار گیری مواد آماده شده شود.
سینی مورد نظر را آرد پاشی کنید و به اندازه یک گردوی کوچک از خمیر برداشته با دست گلوله کنید و حالت دهید سپس کف سینی بچینید و می توان با پسته یا.. تزئین کرد.
در این مرحله شیرینی ها را داخل فر با دمای ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه پایین فر بگذارید و به محض طلایی شدن از فر در بیاورید.
این شیرینی خیلی خوشمزه است و بافت خیلی لطیفی دارد.
نوش جان 🙂
اگه حوصله نداری آمادشو داریم میتونی از طریق لینک محصولات سایت بخری!
این سوغات ترد و خوشمزه شهر کرمانشاه که سر هر سفره ای و در کنار چایی جایش خالیست را در بهترین کیفیت و با روغن کرمانشاهی در کارگاه ونوشک با بهترین کیفیت برای شما به ارمغان آورده ایم که می توان از قسمت محصولات و یا از طریق لینک زیر آنرا خرید!
برای خرید نان شکری یا نان گندمی ونوشک با بهترین کیفیت به قسمت محصولات سایت یا لینک زیر مراجعه فرمایید